Cum a făcut o elevă din Iaşi 3.000 de lei într-o singură noapte pe TikTok. ”Nu am mai mers la şcoală de somn, dar a meritat”

Postat la 27 decembrie 2023 394 afişări

Cum a făcut o elevă din Iaşi 3.000 de lei într-o singură noapte pe TikTok. ”Nu am mai mers la şcoală de somn, dar a meritat”

Aplicaţia TikTok a pus stăpânire pe tineri. Oricine poate crea conţinut care să genereze bani. Spre exemplu, o tânără din Iaşi a reuşit să câştige recent, într-o singură noapte, aproape 3.000 de lei.

Eleva în vârstă de 18 ani a susţinut că „reţeta” succesului pentru a deveni viral şi, implicit, să câştigi bani din TikTok-uri constă în a avea peste 1.000 de „followeri”, a posta constant şi a face transmisiuni live.

„Mai întâi trebuie să fii major. Apoi, este obligatoriu să ai cel puţin 1000 de urmăritori, să fi acumulat minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile, şi să postezi conţinut original, adică să respecţi regulile comunităţii TikTok. În seara aceea, când am câştigat 2800 de lei, am stat 10 ore pe live, până dimineaţa”, a declarat C. C.

Cum a făcut atâţia bani într-o singură noapte

Odată „live”, utilizatorii care au urmărit respectiva transmisiune în direct i-au făcut cadouri care s-au convertit în monede virtuale şi s-au adunat într-un portofel virtual al tinerei (cadourile se achiziţionează cu bani reali de către alţi utilizatori şi pot fi donate mai departe altor utilizatori în timpul transmisiunilor „live”).

„La rândul meu, donaţiile astea tip cadou, le-am putut converti în orice moment în bani reali. Stând atâtea ore pe live-ul respectiv, i-am convins să-mi doneze «cadouri» multe şi s-au adunat. Nu mă aşteptam să fac chiar atât de mult într-o singură noapte. Bineînţeles, a doua zi nu am mai mers la şcoală de somn, dar a meritat. Din banii câştigaţi mi-am luat haine. Ştiu că nu va merge întotdeauna cu TikTok-ul, dar încerc să profit de acest trend. Conţinutul meu este bazat pe umor, divertisment, comentez diverse emisiuni TV, depinde de ce simt să spun”, a adăugat C.C.

Cu alte cuvinte, prin intermediul metodei de „live”, orice utilizator care este creator de conţinut este plătit de către urmăritorii săi prin intermediul TikTok.

Cititi mai multe pe wwwziaruldeiasi.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
noapte,
iasi,
eleva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.