Cum a ajuns un fost jucător profesionist de fotbal să lucreze pentru una dintre cele mai puternice companii din România

Postat la 25 martie 2024 2291 afişări

Cum a ajuns un fost jucător profesionist de fotbal să lucreze pentru una dintre cele mai puternice companii din România

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 077. Adrian Simionescu, country manager, Estee Lauder România

Fost jucător de fotbal profesionist, Adrian Simionescu activează acum în liga mare din business. El este de părere că experienţele acumulate în viaţa sa de fotbalist îi conferă importante atribute pentru activitatea sa din sfera de business. La 25 de ani, după o întreagă aventură sportivă în Franţa şi un episod medical care l-a scos pe tuşă mai mult de un an, a schimbat complet macazul.

„Am intrat în vânzări, iniţial în zona de mass market, iar mai apoi, după aproximativ cinci ani, am cunoscut luxul, devenind manager pentru brandul La Prairie. Pentru că şansa şi oportunităţile mi-au fost alături, am avut o experienţă de trei ani alături de L’Oreal (divizia lux), pentru ca mai apoi, în 2013, să mă alătur echipei Estee Lauder România”. Adrian Simionescu este de părere că experienţele sale din fotbal de-a lungul anilor i-au oferit o rezilienţă în faţa provocărilor pe care le-a descoperit în postura de manager.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.