CTP, principalul dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din piaţa locală, îl recrutează în poziţia de Business Development Director pe Andrei Brînzea, ex-Partner Industrial Agency la Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu Postat la 11 martie 2024 50 afişări

CTP, principalul dezvoltator de spaţii logistice şi industriale din piaţa locală, îl recrutează în poziţia de Business Development Director pe Andrei Brînzea, ex-Partner Industrial Agency la Cushman & Wakefield Echinox

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa după suprafaţa închiriabilă (GLA), anunţă numirea lui Andrei Brînzea în funcţia de Business Development Director, poziţie din care va coordona echipa de business development din România.

Cu o experienţă de peste două decenii în domeniul imobiliar, Andrei Brînzea a lucrat de-a lungul timpului cu companii lider de piaţă precum LIDL, Kaufland, CBRE, iar cel mai recent a fost implicat în proiecte în cadrul companiei Cushman & Wakefield din poziţia de Partner Industrial Agency.

În cadrul CTP, Andrei Brînzea va lucra îndeaproape cu Remon Vos, CEO şi fondator al companiei şi cu echipa de management din România.

“Alăturarea în echipa CTP România ca Business Development Director marchează nu doar un nou capitol în cariera mea, ci şi un angajament de a modela spaţii care inspiră inovaţia, promovează comunităţile şi construiesc un viitor durabil”, spune Andrei Brînzea, Business Development Director.

CTP activează în România din 2015 şi până în prezent a investit peste 1,5 miliarde de euro pe piaţa locală.

Compania deţine şi operează parcuri industriale cu o suprafaţă totală închiriabilă de cca. 2,6 milioane mp, la care se adaugă 200.000 mp suplimentari în construcţie, având capacitatea de a găzdui unităţi de producţie, logistică şi alte industrii cheie, cum ar fi retail, industria de apărare şi auto.

CTP România are o echipă de 100 de profesionişti împărţiţi în 7 echipe regionale în toată România.

Remon Vos, CEO şi fondator al CTP, declara la începutul anului 2024 într-un interviu acordat în exclusivitate ZF faptul că are în plan ca pe lângă portofoliul de 2,6 mil mp, să mai crească cu încă pe atât în următorii ani.

El explică faptul că pentru această expansiune se bazează pe echipa sa, pentru a valorifica potenţialul, resursele şi oportunităţile României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andrei Brinzea,
CTP,
director,
pozitie,
piata,
dezvoltator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.