Crucea de pe Caraiman va fi restaurată, iar costul proiectului este de 19 milioane de lei

Postat la 26 iulie 2017 227 afişări

Crucea comemorativă a eroilor români din Primul Război Mondial, situată pe Vârful Caraiman din Munţii Bucegi, va fi restaurată, valoarea proiectului fiind de 19 milioane de lei, din care 16 milioane - din fonduri europene, cofinanţarea asigurată de MApN fiind de 3 milioane lei.

Crucea de pe Caraiman va fi restaurată, iar costul proiectului este de 19 milioane de lei

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, şi ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, au semnat, miercuri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul MApN, proiectul de finanţare a lucrărilor de reabilitare.

Valoarea proiectului, intitulat „Restaurarea, reabilitarea, conservarea şi amenajarea unui spaţiu expoziţional în cadrul Monumentului Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial (Monumentul eroilor ,,Crucea Caraiman"/Monumentul Eroilor (Crucea) de pe Vârful Caraiman)” este de peste 19 milioane lei, din care 16 milioane reprezintă finanţare din fonduri europene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.