Cristian Popescu Piedone şi-a lansat oficial candidatura la Primăria Capitalei

Autor: Laura Buciu Postat la 17 martie 2024 38 afişări

Cristian Popescu Piedone şi-a lansat oficial candidatura la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) şi primar al Sectorului 5, şi-a lansat, duminică, în mod oficial, candidatura la Primăria Capitalei. Fiul său, Vlad, va candida la Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Victor Piedone a fost desemnat cu unanimitate de voturi candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti din partea PUSL.

„Sunt onorat cu responsabilitatea cu care am fost învestit. Este o etapă mult mai serioasă din viaţa mea. Vom sschimba multe atât în comportamentul pe care l-aţi cunoscut în peste 30 de ani, cât şi în evoluţia şi interesul cetăţeanului de acolo de unde am plecat şi unde am rămas”, a spus Popescu Piedone, la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru Primăria generală.

Acesta a anunţat şi candidaţţii de la sectoarele 1 – 6.

La sectoarele 2 şi 4 PUSL nu va avea candidat, partidul având o alianţă electorală cu PSD încă în vigoare, motiv pentru care îl va susţine la Sectorul 4 pe actualul edil Daniel Băluţă şi pentru Sectorul 2 este aşteptată anunţarea candidaţilor de către alte formaţiuni politice.

Astfel, pentru funcţia de primar la sectorul 1 din partea PUSL va candia Liviu Negoiţă. La Sectorul 3 a fost desemnat Vasile Negrilă, la Sectorul 5 – deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, iar la Sectorul 6 – Bogdan Vintileasa.

„Fiecare în viaţă, copiii îşi urmează părinţii. Şi dumneavoastră, jurnalişti, pictori, stomatologi, copilul vrea să fie ce a fost tatăl. Vlad (fiul lui Cristian Popescu Piedone - n.r.) a crescut în administraţia locală, cu bune, cu rele, cu absenţa mea de acasă, şi asta i-a plăcut şi asta îi place. Şi nu este hotărârea mea sau a lui, este hotărârea electoratului. Singurul decident, dacă Vlad merge mai departe, (...) este electoratul”, a mai spus Piedone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piedone,
candidatură,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.