LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Creştere de 32% în T1 pentru Lem’s, care deschide un nou magazin în Sibiu

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 mai 2016 417 afişări

Lem’s, reţeaua de magazine de mobilă produsă de Lemet în România, a deschis un magazin de 1.600 mp în Sibiu, în centrul comercial Sibiu Shopping City. Noul magazin Lem’s este primul showroom al reţelei deschis în 2016.

Creştere de 32% în T1 pentru Lem’s, care deschide un nou magazin în Sibiu

Investiţia necesară deschiderii magazinului Lem’s din Sibiu Shopping City se ridică la 2 milioane de lei; în acelaşi oraş mai sunt alte două spaţii de vânzare ale aceleiaşi reţele. “Am decis să deschidem încă un magazin în Sibiu pentru că este un oraş dezvoltat, cosmopolit, iar apetitul sibienilor pentru mobila produsă în România este foarte ridicat”, declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

De la deschiderea magazinului şi până pe 15 mai, clienţii pot comanda mobila cu reduceri până la 50%. Magazinul permite plata în rate, printr-o varietate de soluţii de finanţare tip card de credit (CEB – Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha, Unicredit, Garanti, Banc Post, Optimo Card).

În primul trimestru din 2016, vânzările reţelei de magazine Lem’s au crescut cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. “Aşa cum am anticipat, ritmul nostru de creştere se menţine şi anul acesta peste creşterea pieţei de mobilier. Anul trecut piaţa a crescut cu 7,4%, în timp ce reţeaua Lem’s reuşit evoluţii pozitive de 9,4%, până la o cifră de afaceri de 279 milioane lei”, declară Alexandru Rizea, director general al producătorului de mobilă Lemet.

Creşterea din primul trimestru se datorează unui cumul de factori. “Considerăm că această creştere a fost obţinută graţie diversificării gamei de produse, fie că vorbim de seriile noi de living-uri Box, fie de colecţia de canapele produse la Brebu cu multiple opţiuni de finisaje. Toate acestea sunt însă posibile graţie dezvoltării reţelei de magazine Lem’s, proces care a urmat două căi: magazine noi şi magazine reamenajate conform noilor standarde vizuale” declară Adrian Rizea.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua are, conform propriilor declaraţii, cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
sibiu,
magazine,
mobila,
Lem's,
Lemet,
Alexandru Rizea
/actualitate/crestere-de-32-in-t1-pentru-lem-s-care-deschide-un-nou-magazin-in-sibiu-15298221
15298221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.