Cosmin Dobranis a fost numit director general al Mio Technology pentru România şi Ungaria

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 noiembrie 2014 349 afişări

Şefii producătorului de echipamente GPS Mio Technology l-au numit pe Cosmin Dobranis, 32 de ani, în funcţia de country director pentru România şi Ungaria. Cu o experienţă de 12 ani în domeniul vânzărilor, Cosmin Dobranis a preluat această funcţie începând cu 1 octombrie, mandatul său fiind pe o perioadă nedeterminată.

Cosmin Dobranis a fost numit director general al Mio Technology  pentru România şi Ungaria

„Responsabilitatea mea este să cresc vânzările şi notorietatea produselor Mio Technology, iar în paralel mă voi axa şi pe dezvoltarea lanţului de distribuţie din regiune”, a declarat Cosmin Dobranis.

Absolvent al Facultăţii de Administraţie şi Afaceri de la Universitatea Bucureşti şi al unui masterat în marketing şi negociere de business, Cosmin Dobranis  a ocupat între 2007 şi 2013, funcţia de manager de vânzări în cadrul celor doi unici distribuitori pe care Mio i-a avut în România şi Ungaria: LCP New Systems şi Arobs Transilvania. De pe această poziţie Cosmin Dobranis s-a ocupat de dezvoltarea brandului şi produselor Mio în România.

Mio mizează anul acesta pe vânzări de 1,5 milioane de euro în România, în creştere cu aproape 5% comparativ cu anul trecut. Cota de piaţă a companiei în România a urcat anul acesta la aproximativ 30% şi îşi va continua creşterea şi în 2015, pe fondul introducerii în portofoliu a unor noi categorii de produse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mio technology,
cosmin dobranis,
gps
/actualitate/cosmin-dobranis-a-fost-numit-director-general-al-mio-technology-pentru-romania-si-ungaria-13586080
13586080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.