Coreea de Nord acuză Statele Unite că au declarat RĂZBOI Phenianului. Mesajele lui Kim Jong-Un, provoacă PANICĂ/ Ce răspunde Casa Albă

Autor: Alina Mihai Postat la 26 septembrie 2017 304 afişări

Regimul de la Phenian, condus de Kim Jong-Un, a acuzat, luni seară, Administraţia Donald Trump că a declarat război Coreei de Nord, argumentând că are dreptul de a doborî bombardiere trimise de Statele Unite, iar reacţiile de la Casa Albă şi Pentagon n-au întârziat să apară.

Coreea de Nord acuză Statele Unite că au declarat RĂZBOI Phenianului. Mesajele lui Kim Jong-Un, provoacă PANICĂ/ Ce răspunde Casa Albă

Antonio Guterres, secretarul general al Naţiunilor Unite, a avertizat, luni seară, că schimburile dure de replici între preşedintele SUA, Donald Trump, şi omologul său din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, riscă să conducă la "erori fatale", relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa alba,
kim jong un,
phenian,
razboi,
statele unite

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.