Confesiunile incredibile ale unei românce din Anglia după Brexit: ”Este un coşmar! Îmi este frică să mai vorbesc română pe stradă să nu fiu atacată”

Autor: Ştefan Stan Postat la 12 septembrie 2016 9431 afişări

Magazinele româneşti sunt vandalizate, polonezii sunt atacaţi pe stradă...

Confesiunile incredibile ale unei românce din Anglia după Brexit: ”Este un coşmar! Îmi este frică să mai vorbesc română pe stradă să nu fiu atacată”

De la decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană au început să fie înregistrate tot mai multe infracţiuni împotriva imigranţilor, în special împotriva est-europenilor.

O româncă stabilită în Marea Britanie a scris pentru publicaţia The Guardian  şi a povestit prin ce trece de la Referendum.

Vedeţi mai jos scrisoarea Alexandrei:

Aţi avut vreodată un coşmar că vă întoarceţi la şcoală şi sunteţi dezbrăcaţi, iar toată lumea se holbează? Aşa mă simt acum. Nu m-am schimbat, nu am făcut nimic diferit, doar că mă simt mereu urmărită, ca şi când cineva aşteaptă să fac o mişcare greşită ca să zică: Gata, s-a terminat!”, a spus Alexandra, o româncă din Birmingham citată de The Guardian.

Confesiunile incredibile ale unei românce din Anglia după Brexit: ”Este un coşmar! Îmi este frică să mai vorbesc română pe stradă să nu fiu atacată”Vedeţi AICI ce spune Alexandra şi ce spun alţi români

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imigranti,
stabilire,
trecere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.