Compania care îţi oferă posibilitatea de a petrece vacanţa oriunde doreşti în lume, iar hotelul „vine după tine”

Autor: Georgiana Călin Postat la 13 decembrie 2016 126 afişări

În general, opţiunile de destinaţie ale unei vacanţe sunt limitate la locurile unde se găsesc hoteluri sau alte cazări. Dar agenţia de turism Black Tomato, cu sediul la Londra, inovează în acest domeniu şi oferă un alt fel de serviciu personalizat: îţi oferă posibilitatea de a petrece vacanţa oriunde doreşti în lume, iar hotelul „vine după tine”, conform publicaţiei businessinsider.com.  

Denumit „Blink”, serviciul personalizat îţi pune la dispoziţie o locuinţă temporară şi personal care să se ocupe de serviciile necesare. Preţurile depind foarte mult de locaţie şi de perioada de şedere, dar pot pleca de la 10.964 de dolari pentru o persoană, pentru o vacanţă de trei nopţi în Maroc, până la 29.600 de persoană, pentru o excursie de patru nopţi în Bolivia. Blink poate oferi şi cazări de cinci stele oriunde îţi doreşti, atât timp cât nu te deranjează să dormi într-un cort de cinci stele. Iată cum funcţionează:

Black Tomato a declarat într-un comunicat de presă că poate oferi cazare temporară „oriunde îl lume unde se pot transporta corturi şi materiale”.

Destinaţiile sugerate de ageţia de turism includ Cambodgia, Chegaga, dunele de nisip din Maroc sau Bolivia.

Turiştii pot alege cum să arate cazările lor, având la dispoziţie câteva modele de corturi: din pânză groasă, cupolă, bulă, clopot, vilă tropicală, de tip nomad sau lodge.

Pachetele primite de cătători includ transportul până la cort şi înapoi, mâncare şi o varietate de activităţi distractive sau de relaxare pe tot parcursul vacanţei.

Oaspeţii pot solicita, de asemenea, orice serviciu posibil în tot acest timp, de la majordom personal, ospătari, terapeut spa, ghid sau instructor de yoga.

Blink lucrează îndeaporape cu comunităţile locale pentru a-i ajuta să pună bazele cazărilor respective, pentru a primi avize de la autorităţile locale sau a-i îndruma în construcţia structurilor, dacă acestea se află în zone protejate, precum parcurile naţionale.

Trebuie să îţi plănuieşti vacanţa cu cel puţin trei luni înainte dacă vrei să mergi într-un loc în care Blink a oferit cazări sau cu cinci luni înainte dacă e vorba de o locaţie cu totul nouă.

Odată ce ai închieat vacanţa, Black Tomato se va ocupa întru totul strângerea cortului şi de zona din împrejurimi, pentru a lăsa totul ca înainte.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.