Comoara ascunsă în valoare de 600 de miliarde de dolari a Indiei

Postat la 27 august 2016 687 afişări

Comoara ascunsă în valoare de 600 de miliarde de dolari a Indiei

Această comoară este ascunsă în dulapuri şi în seifuri din bănci de pe tot teritoriul Indiei, acolo unde indieneii, femeile în special, îşi ţin bijuteriile şi aurul. În jur de 15.000 de tone de aur sunt deţinute de persoane fizice, potrivit unei estimări a  Citigroup, relatează Wall Street Journal.

Unii bijutieri, precum T.K CHandiran din Coimbatore crede că această estimare este prea conservatoare şi că adevăratul număr se situează undeva la 30.000 de tone.

Totuşi, cu 15.000 de tone de aur, la un preţ de 1549 de dolari pe uncie, în India există aur deţinut privat în valoare de 743 de miliarde de dolari. Totuşi, nu tot aurul este foarte pur aşadar, scăzând 20%, ajungem la o valoare de 600 de miliarde de dolari. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
ascundere,
comoara,
miliarde,
valoare,
aur,
banci,
bijuterii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.