Codul misterios care a devenit viral pe WhatsApp: ce înseamnă numărul 1437?

Postat la 25 februarie 2023 381 afişări

Codul misterios care a devenit viral pe WhatsApp: ce înseamnă numărul 1437?

WhatsApp este aplicaţia de mesagerie instantanee preferată de utilizatori. În anii 2000, oamenii obişnuiau să trimită mesaje text cu abrevieri sau coduri, dar a ajuns această tendinţă la WhastApp?

În ultimele săptămâni, numărul 1437 a devenit destul de popular printre tineri.

WhatsApp este aplicaţia de mesagerie instantanee preferată de utilizatori, iar platforma dispune de o varietate de caracteristici pentru a oferi servicii mai bune decât concurenţii săi.

Înainte de sosirea sa existau SMS-urile, acele mesaje text care costau bani şi acceptau o limită de litere. În anii 2000, oamenii obişnuiau să trimită mesaje text cu abrevieri sau coduri, dar a ajuns această tendinţă la WhastApp?

În ultimele săptămâni, numărul 1437 a devenit destul de popular printre tineri, dar dacă a ajuns şi la tine, nu-ţi face griji, acest cod are o semnificaţie bună. Numărul provine din comunitatea de internet din Anglia şi înseamnă „Te iubesc pentru totdeauna”. Mai exact, numerele sunt echivalente cu aceste cuvinte:

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viral

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.