Cod galben de vânt şi grindină pentru Bucureşti şi cinci judeţe, sâmbătă după-amiază

Autor: Ioana Nicolescu Postat la 07 mai 2016 130 afişări

Administraţia Naţionala de Meteorologie a transmis un cod galben pentru Bucureşti, valabil sâmbătă între orele 17.20 şi 18.30. Se vor semnala: intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi 10...15 l/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod galben de ploi şi vânt, sâmbătă după-amiază, în Bucureşti, nord-vestul judeţului Constanţa, în sud-vestul judeţului Tulcea, local în judeţele Olt şi Dolj şi în jumătatea sudică a judeţului Vâlcea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat cod galben de vânt şi ploi în Capitală şi cinci judeţe.

Astfel, între orele 17:20 ş18:30, în Bucureşti sunt semnalate intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi 10...15 l/mp.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-vant-si-grindina-pentru-bucuresti-si-cinci-judete-sambata-dupa-amiaza-15291681
15291681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.