Cod galben de ceaţă şi chiciură în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Moldova

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 07 decembrie 2019 33 afişări

Cod galben de ceaţă şi chiciură în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Moldova

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă şi chiciură valabile în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia şi Moldova, în următoarele ore. Infotrafic anunţă circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui, pe A3 şi pe mai multe drumuri.

Potrivit ANM, până la ora 9.00, va fi ceaţă cu vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în localităţi din Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Bacău, Vrancea şi Cluj.

Până la ora 8.00, se află sub avertizare cod galben de ceaţă localităţi din judeţele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita şi Sibiu.

Meteorologii anunţă şi depuneri de chiciură.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe mai pe multe drumuri din judeţele Alba, Bacău, Braşov, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Mureş, Olt, Sibiu, Vâlcea şi Vrancea, precum şi pe Autostrada A2 pe tronsonul Bucureşti – Feteşti şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri şi pe alocuri sub 50. Traficul se desfăşoară pe aceste artere pe un carosabil umed, nefiind semnalate condiţii de polei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod galben,
ceaŢĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.