CNA va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost parodiat

Postat la 16 mai 2013 35 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să sesizeze Conseil supérieur de l'audiovisuel (CSA) din Franţa cu privire la emisiunea difuzată de Canal+ în care Cristian Mungiu a fost parodiat, unii membri ai Consiliului nefiind însă de acord cu acest demers.

CNA va sesiza autorităţile franceze cu privire la emisiunea în care Cristian Mungiu a fost parodiat

 Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a propus, în şedinţa de joi, sesizarea CSA cu privire la emisiunea difuzată de Canal+ în care Cristian Mungiu a fost parodiat.

Laura Georgescu a făcut această propunere după ce membrii Consiliului au urmărit pasajul din emisiunea de satiră cu marionete "Les Guignols de l'Info", difuzată de televiziunea franceză Canal+ miercuri seară, în care regizorii Cristian Mungiu şi Steven Spielberg au fost parodiaţi.

"Vă propun să sesizăm CSA (Conseil supérieur de l'audiovisuel din Franţa, n.r.). Este compromis regizorul, liderul naţional Cristian Mungiu", a spus Laura Georgescu. Ea a spus că regizorul român este prezentat cu "nume", este prezentată figura lui şi el este îmbrăcat "în cerşetor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cna-va-sesiza-autoritatile-franceze-cu-privire-la-emisiunea-in-care-cristian-mungiu-a-fost-parodiat-10882601
10882601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.