Cîţu: PSD minte de zece luni; aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3%

Postat la 06 noiembrie 2017 79 afişări

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că PSD a minţit timp de zece luni şi minte în continuare, afirmând că deşi a promis creşteri salariale de până la 100%, aveau de gând să crească salariile cu doar 2-3%.

Cîţu: PSD minte de zece luni; aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3%

"Astăzi avem mai mult ca oricând dovada că PSD a minţit şi minte de zece luni de zile. Ceea ce se întâmplă cu Codul Fiscal, cu execuţia bugetară reprezintă dovada clară cred pentru toţi românii că PSD a minţit şi minte de un an de zile. A minţit când a promis creşteri de salarii de 25, 50, 100% şi astăzi aflăm că aveau de gând să crească salariile doar cu 2-3 procente”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Cîţu.

Florin Cîţu a afirmat că liberalii au atras atenţia că legea salarizării unitare reprezintă o bombă cu ceas în bugetul României pentru 2018, afirmând că „astăzi din acest motiv avem oameni în stradă”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.