Cîţu: Guvernul mai dă un tun de un miliard lei, împrumut cu dobânzi mari de la UE pentru CEC Bank

Postat la 06 octombrie 2019 266 afişări

Cîţu: Guvernul mai dă un tun de un miliard lei, împrumut cu dobânzi mari de la UE pentru CEC Bank

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat că Guvernul PSD vrea să mai dea un tun pentru a-şi păstra finanţările la partid. Liberalul susţine că CE s-ar putea să fie de acord cu subvenţia de un miliard de lei pentru CEC Bank. El a adăugat că Teodorovici se va împrumuta cu dobânzi mari de la UE.

„Guvernul mai vrea să dea un tun de un miliard de lei, pe ultima sută de metri. Viorica şi bichonul continuă să-şi bată joc de români. Să-i sfideze. Să-i umilească. Totul pentru a-şi păstra finanţările la partid. O mare parte din aceste finanţări vin şi din sinecuri. Dintr-odată aflăm că s-ar putea ca cei de la CE să fie de acord cu subvenţia de aproape 1 miliard de lei pentru CEC Bank. Nu ştiu exact ce a spus guvernul socialist de la Bucureşti şi dacă cei de la CE au crezut. Dar ştim că Dăncilă şi gaşca ei de infractori nu au aceşti bani ”, a declarat senatorul PNL, duminică, printr-o postare pe Facebook.

Senatorul liberal susţine că dacă PSD avea bani nu tăia de la ministere prin rectificare bugetară.

„Dacă aveau banii nu ar fi tăiat la rectificare 3 miliarde de lei de la Ministerul Transporturilor, 2 miliarde de lei de la şi 400 de milioane de lei de la Ministerul Sănatăţii. De exemplu. Şi pentru că nu are banii, bichonul îi va împrumuta la cele mai mari dobânzi din UE”, a subliniat Cîţu.

Sursa: mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.