Ciolacu: toate aspectele legate de Legea pensiilor au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 noiembrie 2023 26 afişări

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni seara că „toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanţare, au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei”.

Ciolacu: toate aspectele legate de Legea pensiilor au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei

Anunţul a fost făcut pe Facebook.

„Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanţare, au fost clarificate în şedinţa Coaliţiei din această după-amiază. Prin urmare, Legea intră în line dreaptă în Parlament, fiind susţinută de întreaga Coaliţie”, a anunţat Ciolacu.

Premierul a mai spus că reprezentanţii PSD, împreună cu parlamentarii liberali vor realiza un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale.

„Totodată, am decis ca, împreună cu domnul preşedinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale şi creşterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ţine de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechităţile eliminate prin recalculare”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a mai anunţat că în următoarele zile va discuta cu mniştrii despre cnstrucţia bugetară.

„De asemenea, începem construcţia bugetului pentru anul viitor, urmând ca în următoarele zile să ne întâlnim cu miniştrii Educaţiei şi Sănătăţii pentru a clarifica problemele ce ţin de salarizările aferente celor două domenii. Tot săptămâna aceasta ne vom întâlni şi cu ministrul Agriculturii şi cu cel al Mediului pentru a stabili ultimele detalii privitoare la reorganizarea celor două ministere”, a precizat Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
pensii,
coaliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.