Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 26 ianuarie 2024 19 afişări

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu va avea niciun parteneriat politic cu preşedintele Iohannis la alegeri. „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”

Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că nu are în plan niciun fel de înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis pentru alegerile din acest an.

Legat de vreun parteneriat politic cu Iohannis, Ciolacu a răspuns: ”Dacă dumneavoastră credeţi eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept când era pandemie şi Parlamentul nu se putea reuni că Ciolacu a vândut Ardealul, noaptea, iar mama mea, Dumnezeu s-o ierte, m-a întrebat în cinci minute în lacrimi: <Mamă, o să te bage la puşcărie pentru înaltă trădare?!>, credeţi că voi uita lucrurile acestea? Vă înşelaţi”.

Pe de altă parte, premierul Ciolacu a arătat că are o relaţie instituţională cu preşedintele. ”Şi cred că este corect să fie aşa”, a arătat şeful Executivului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
iohannis,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.