Ciolacu: Lideri de dreapta au început să vorbească de raţionalizare, despre cum să stingem becurile

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 septembrie 2022 14 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea de raţionalizare a consumului de energie electrică: „Nu pot când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile...

Ciolacu: Lideri de dreapta au început să vorbească de raţionalizare, despre cum să stingem becurile

„Nu pot când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile. Oameni buni, eu, Gabi Firea, Felix Stroe, Gabi Mutu, noi am trăit asemenea vremuri. Noi nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj. Datoria noastră este cu totul şi cu totul alta. Trebuie să ne implicăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru a nu vă schimba modul de viaţă”, le-a spus Marcel Ciolacu tinerilor din PSD.

El afirmă că „părinţii au muncit şi au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”.

„Părinţii voştri au muncit şi au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică, nu trebuie să venim noi, acum, şi să distrugem ce au construit ei, sub o umbrelă că există o criză şi trebuie să începem să raţionalizăm, să învăţăm cum să ne spălăm mai..Nu, obligaţia unor lideri politici este să găsească soluţii şi să se implice, nu să se vaite”, încheie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
raţionalizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.