Ciolacu: Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere

Autor: Cosmin Pirv Postat la 24 august 2022 24 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că se impune o remaniere a Guvernului până la sfârşitul acestui an.

Ciolacu: Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere

Întrebat marţi seara, la Antena 3, dacă şi ce miniştri ai PSD vor fi remaniaţi, liderul social-democrat a declarat că propunerile privind remanierea trebuie să le facă premierul.

„Depinde cum vrem să avem o abordare în politică de acum încolo. Dacă vrem să avem aceeaşi abordare pe care am avut-o timp de 30 de ani, care nu ne-a adus tocmai în locuri fericite şi cred că nu am avut o eficienţă guvernamentală pe care ne-o dorim cu toţii, dar cred că abordarea corectă este cea pe care o spun eu: primul-ministru este cel care vine şi face propuneri”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că PSD şi PNL, dar şi premierul au monitorizat fiecare ministru din actualul Guvern.

Întrebat dacă este necesară o remaniere, Ciolacu a răspuns: „Din punctul meu de vedere se impune până la sfârşitul anului să fie o remaniere”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
remaniere,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.