Ciolacu, atac dur la Cioloş: „ipocritule... esti un colecţionar de rente şi pensii speciale”

Autor: Petru Mazilu Postat la 16 decembrie 2021 539 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe liderul USR, Dacian Cioloş, despre care a spus că este un colecţionar de rente şi pensii speciale. Ciolacu îl numeşte ipocrit pe adversarul politic şi îi solicită să renunţe la „privilegiile plătite din bugetul UE”.

Ciolacu, atac dur la Cioloş: „ipocritule... esti un colecţionar de rente şi pensii speciale”

Marcel Ciolacu a postat mesajul pe Facebook.

„Dacian Cioloş A.K.A. colecţionar de rente şi pensii speciale! PSD a îngheţat toate salariile demnitarilor şi toate pensiile speciale! Tot noi am desfiinţat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deşi a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecţii pe Facebook de morală şi etică politică”, a scris liderul PSD, pe Facebook.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Dacian Cioloş de ipocrizie deoarece ar obţine privilegii de la UE în timp ce îi critică pe politicienii români.

„1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! 2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneţi liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule! Dacian, căţărarea pe cadavre, pe minciună şi pe mizerie umană nu înseamnă că eşti un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO - ca şi guvernul pe care l-ai condus”, şi-a încheiat mesajul Marcel Ciolcau.

Liderul USR a atacat de mai multe ori PSD pe tema privilegiilor obţinute de politicieni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
dacian cioloş,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.