Cine sunt românii care vor plăti 70% impozit din 1 iunie 2024. Prevederea a fost introdusă în lege

Postat la 31 decembrie 2023 6354 afişări

Cine sunt românii care vor plăti 70% impozit din 1 iunie 2024. Prevederea a fost introdusă în lege

Cine sunt românii care vor plăti 70% impozit din 1 iunie 2024. Este vorba despre persoanele fizice care nu-şi pot justifica veniturile vor plăti un impozit de 70% de la 1 iunie 2024, în loc de 16%, cum este în prezent.

Această prevedere a fost introdusă prin legea noilor taxe şi rămâne de văzut cum se va face concret această verificare, dacă acea persoană nu este în evidenţele.

Românii care vor plăti 70% impozit din 1 iunie 2024. Vor fi urmărite tranzacţiile financiare

„Se va face (verificarea persoanelor fizice – n.r.) probabil prin urmărirea tranzacţiilor financiare, achiziţii de apartamente, de maşini, de bunuri de lux, care vor duce probabil la aceste persoane care într-adevăr aveau averi nejustificate” a declarat Adrian Negrescu, analist financiar.

Altfel, este foarte dificil să-i descoperi până la urmă pe cei care îşi ascund averile, dacă tu nu reuşeşti practic să monitorizezi tot ce înseamnă tranzacţii în economia românească.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impozit,
introducere,
lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.