LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cine este şi cum arată fostul soţ al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divorţat

Postat la 22 mai 2018 10487 afişări

Meghan Markle, devenită între timp ducesă de Sussex, a mai fost căsătorită, cu producătorul american Trevor Engelson.

Cine este şi cum arată fostul soţ al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divorţat

Deşi toată lumea ştie că Meghan nu este la prima căsătorie, puţini ştiu cu cine a fost căsătorită. Trevor Engelson (41 de ani) un producător de cinema şi televiziune american, este fostul soţ al actriţei cu care, după o relaţie de şapte ani s-a căsători în 2011. Nunta a avut loc în Jamaica şi totul părea perfect, doar că fericirea cuplului s-a destrămat după doar doi ani, actele de divorţ fiind semnate rapid.

Chiar dacă motivul oficial invocat  pentru separare a fost clasicul “diferenţe ireconciliabile”, cei din anturajul lor povestesc că ambiţia profesională a lui Meghan a contat mai mult decât dragostea faţă de Trevor. Markle tocmai obţinuse rolul lui Rachel Zane din serialul “Suits” şi a fost nevoită să se mute la Toronto, iar Trevor Engelson nu a acceptat să meargă cu ea şi a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
divort,
sot,
casatorie,
american,
producator,
ducesa,
timp,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.