Cine este şeful care îşi trimite angajaţii să îşi petreacă vacanţe de lux pe banii companiei, în cele mai exotice locuri de pe planetă

Autor: Andra Stroe Postat la 02 mai 2018 1305 afişări

Cine crede că nu există şeful perfect, nu a auzit încă de Ian Lucas, care se auto-proclamă cel mai bun şef britanic, şi pe bună dreptate. În timp ce mulţi nu reuşesc să plece prea departe de casă când vine vorba de un concediu, angajaţii săi îşi petrec vacanţe de lux pe banii companiei, în cele mai exotice locuri de pe planetă.

Ian Lucas se află la conducerea companiei britanice Red7, şi are o tactică foarte bună de a păstra loialitatea angajaţilor săi. Astfel, anul trecut, toţi cei 42 de membri ai echipei au fost trimişi în diverse concedii plătite de companie.

Anul acesta, Sadie Ball şi Viki Baines, doi dintre cei mai fideli angajaţi, care lucrează fiecare de 10 ani în cadrul firmei, au primit o răsplată pe măsură pentru munca grea depusă şi pentru loialitatea de care au dat dovadă timp de un deceniu. Aşadar, a decis să o trimită pe Ball într-un concediu în Sri Lanka, zece nopţi la all inclusive, iar pe Baines, într-o excursie exotică în Caraibe, în Jamaica. El spune că Sadie şi Vici sunt doi angajaţi incredibil de loiali şi valoroşi, şi merită fiecare minut de relaxare.

Cei doi se declară mai mult decât încântaţi, şi abia aşteaptă să plece în vacanţă. În timp ce Ball doreşte să îşi petreacă dimineţile pe plajă şi la spa, Viki visează la jet-skiing şi masaje indiene. “În primul rând, vreau să ascult reggae, să mănânc pui de rechin şi să beau o grămadă de rom!”, spune Viki.

În luna iulie anul trecut, echipa Red7 s-a bucurat de o excursie de trei zile în Marbella, pentru a marca aniversarea de 20 de ani a companiei. Angajaţii s-au bucurat de cazare într-un hotel de lux, mese la restaurante premiate cu stele Michelin şi ieşiri în club la petreceri VIP.

Originar din Brighton, East Sussex, Lucas spune că echipa sa este inima companiei şi merită cele mai bune recompense pentru munca grea depusă. Compania a organizat peste 300.000 de petreceri pentru angajaţi, din 1997, de când Lucas a preluat conducerea, până în prezent.

Şi la aniversarea de 10 ani a businessului, Lucas a oferit echipei o excursie în Benidorm, iar acum face deja planuri pentru următoarea aventură, care va marca 30 de ani de Red7. El se gândeşte să îşi surprindă angajaţii cu o vacanţă în Las Vegas.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.