Cine este Raluca Prună, noua propunere pentru Ministerul Justiţiei

Postat la 17 noiembrie 2015 200 afişări

Raluca Prună, noua propunere pentru ministerul Justiţiei, este de profesie avocat şi are ani de experienţă în domeniul justiţiei, inclusiv la nivelul UE.

Raluca Alexandra Prună este licenţiată în drept şi  filosofie, are un master în ştiinţe politice şi burse la universităţile „Paris VII” şi „Central European University”, Budapesta.

Ea a fost membru fondator al Asociaţiei „Societatea pentru Justiţie” şi al „Transparency International” Romania, unde a deţinut şi funcţia de preşedinte.

Prună a fost coordonator de programe pentru sectorul Justiţie şi Afaceri Interne la Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti, în prezent fiind jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene.

Ea este avocat, membru al Baroului Bucureşti. Ea va fi audiată în jurul orei 11.30 de Comisiile juridice ale Parlamentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
propunere,
avocat
/actualitate/cine-este-raluca-pruna-noua-propunere-pentru-ministerul-justitiei-14889298
14889298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.