Primarul din România care îşi donează salariul pentru reabilitarea şcolii din localitate

Postat la 17 august 2017 355 afişări

Irina Onescu, primarul comunei Petriş, judeţul Arad, s-a decis să îşi doneze salariul pentru reabilitarea şcolii din localitate, obiectiv pentru care tot edilul a început o campanie de strângere de fonduri.

Primarul din România care îşi donează salariul pentru reabilitarea şcolii din localitate

„Şcoala din vise” e numele campaniei iniţiate de Irina Onescu. Edilul vrea să strângă fonduri pentru şcoala din comună, în care învaţă peste 100 de copii. Primii bani au fost donaţi chiar de ea – 4.000 de lei, adică salariul ei pe o lună, informează digi24.ro

„Eşalonat, pe o perioadă de 3 luni de zile, mi-am propus să donez un salariu în scopul campaniei „Şcoala din vise”.

Campania a început de 2 săptămâni iar până acum s-au strâns aproape 3.000 de euro.

„Mi-am dorit să nu aştept după procedurile clasice de a cere fonduri de la stat, de la Uniunea Europeană, copiii aceştia nu trebuie forţaţi să aştepte.”

Şcoala are nevoie de mobilier nou, podelele trebuie înlocuite şi trebuie construit un teren de sport. În funcţie de câţi bani se strâng, primăria va prioritiza lucrările.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.