Cine este noua femeie din viaţa lui Jeff Bezos. Pilotează avioane şi apare în filme

Autor: Ioana Matei Postat la 14 ianuarie 2019 934 afişări

Cine este noua femeie din viaţa lui Jeff Bezos. Pilotează avioane şi apare în filme

La câteva ore după ce Jeff Bezos, cel mai bogat om al lumii, a anunţat că va divorţa de soţia sa MacKenzie, presa tabloidă a început să scrie despre posibila sa nouă iubire.

Astfel, potrivit TMZ, National Enquirer, şi paginii şase din cotidianul New York Post, Bezos se întâlneşte cu Lauren Sanchez, o fostă moderatoare TV.

Recent, National Enquirer a publicat imagini cu cei doi - în una dintre acestea ei ţinându-se de mână.

Sanchez a fost în centrul atenţiei mare parte din cariera sa - astfel că publicaţia internaţională Business Insider a descris-o în câteva linii:

1. A avut o carieră lungă ca reporter şi moderator TV: Sanchez şi-a început cariera jurnalistă ca intern la o staţie TV din Los Angeles, în timpul studiilor la Universitatea Southern California;

2. Are o licenţă de pilot de avion şi elicopter: A învăţat să piloteze când lucra ca moderator de ştiri şi a început să piloteze avioane începând cu 2011. Cinci ani mai târziu şi-a obţinut şi licenţa de pilot de elicopter. Interesul ei pentru aviaţie a început însă din copilărie: tatăl său era instructor de zbor şi mecanic de avioane;

3. A pus bazele propriei companii de filmări aeriene în 2016. A realizat cu aceaasta materiale video pentru companii precum Amazon, Netflix, Fox.

4. A jucat rolul de moderator de ştiri în mai multe filme şi seriale TV, nu doar în viaţa reală

5. A fost şi gaza unui reality show de dans - „So You Think You Can Dance”

6. Este căsătorită cu Patrick Whitesell, un impresar de la Hollywood, CEO al agenţiei WME, ce are clienţi precum Matt Damon, Christian Bale şi High Jackman. Sunt căsătoriţi din 2005, dar potrivit unor surse citate de New York Post, s-au separat în vară.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iubire,
incepere,
tv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.