Cine este fostul inginer al Tesla care a câştigat un milion de dolari în doar trei luni, cu ajutorul unui remediu pentru mahmureală

Postat la 29 decembrie 2017 177 afişări

Au trecut trei luni de când Sisun Lee s-a ales cu un start-up „fierbinte”, care produce un remediu împotriva mahmurelii. Băutura se numeşte Morning Recovery, potrivit Business Insider.

Cine este fostul inginer al Tesla care a câştigat un milion de dolari în doar trei luni, cu ajutorul unui remediu pentru mahmureală

Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă aţi pune bazele unui start-up care produce un remediu pentru mahmureală. Start-up-ul ajunge să aibă atât de mult succes, câştigând 1 milion de dolari în primele trei luni, încât trebuie să renunţi la jobul plătit cu mii de dolari în cadrul companiei Tesla. Apoi, cum ar fi dacă aţi fi în situaţia de a fi dat afară din ţară de administraţia Trump din cauza originii canadiene pe care o aveţi.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.