Cine este executivul responsabil de beneficiile extra-salariale ale milioane de angajaţi români

Postat la 18 februarie 2024 69 afişări

Cine este executivul responsabil de beneficiile extra-salariale ale milioane de angajaţi români

Are o experienţă de peste 20 de ani în managementul echipelor, în sectorul serviciilor şi tehnologiilor de plată. De-a lungul carierei a deţinut roluri care l-au purtat în şase ţări, pe trei continente, experimentând diverse culturi: ţara natală, Spania, apoi Grecia, SUA, Anglia, Filipine, şi în prezent România, unde a venit în 2020. De asemenea, face parte din boardul Foreign Investor Council. Executivul deţine o diplomă de licenţă în drept de la Universitatea de Drept, Universidad CEU Luis Vives, Spania, şi o diplomă postuniversitară la IESE Business School. Vorbeşte fluent spaniolă, engleză, greacă şi italiană, şi este pasionat de sporturi, în special tenis, paddle şi hiking. Ca lider, consideră că e importantă încrederea, autonomia, să îţi asumi riscuri şi să îţi încurajezi şi oamenii să facă acest lucru. În primăvara aceasta, compania de beneficii extrasalariale Sodexo Benefits and Rewards, parte a grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieţii, a fost rebranduită sub numele de Pluxee, dezvoltând o platformă digitală care include toate tipurile de beneficii pentru salariaţi.

Profilul lui Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO, Pluxee România şi Bulgaria a apărut în anuarul 100 Cei mai admiraţi CEO din România, 2023, pe locul 054.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.