Cercuri în lanuri care pot avea legătură cu Apocalipsa - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 18 decembrie 2012 204 afişări

Cercurile din lanuri sunt, de ani buni, în atenţia pasionaţilor de mistere, iar apropierea dintre profeţiile maya şi desenele trasate în grâu sau rapiţă este cumva firească. Aşa cum pasionaţii au desluşit în catrenele lui Nostradamus sfârşitul lumii în 1999 sau în 2000, tot aşa există o întreagă literatură pe tema desenelor; mai mult, subiectul a fost abordat în emisiuni de televiziune şi în documentare – Jaime Maussan, renumit ozenist mexican este un expert în aşa ceva.

Care este legătura dintre profeţia maya şi cercurile din lanuri rămâne să decideţi singuri. Nu mai avem prea mult de aşteptat până la 21 decembrie. Burzuluiţilor şi haterilor le spunem că acest articol este mai mult o glumă. Iar pe de altă parte, nu putem să nu recunoaştem că fenomenul cercurilor şi desenelor din lanuri a devenit o formă de artă pur şi simplu, iar creatorii, oameni sau fiinţe extraterestre, trebuiesc admiraţi pentru imaginaţia de care dau dovadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apocalipsa,
lanuri,
cercuri
/actualitate/cercuri-in-lanuri-care-pot-avea-legatura-cu-apocalipsa-galerie-foto-10399477
10399477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.