Cemacon îşi consolidează afacerile în regiunea de vest

Autor: Iuliana Roibu Postat la 06 aprilie 2014 71 afişări

Cemacon, al treilea producător de blocuri ceramice din România, a încheiat anul 2013 cu o cotă de piaţă de 20% în Regiunea Vest (Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara), triplu faţă de valoarea înregistrată în 2011.

Cemacon îşi consolidează afacerile în regiunea de vest

Cota de piaţă a companiei a avut o creştere importantă şi la nivelul întregii ţări, la 16% în 2013, faţă de 6% în 2010.

Anul trecut Cemacon şi-a majorat afacerile cu 38% comparativ cu anul 2012, cifra de afaceri depăşind pragul de 48 de milioane de lei la nivel naţional. Volumele vândute au crescut cu 35%, iar profitabilitatea operaţională a ajuns la 19% în condiţiile diminuării pierderilor cu 67%.

"Unul dintre principalii factori ai creşterii susţinute Cemacon din ultimii ani a fost consolidarea poziţiei pe piaţa din Transilvania. Anul acesta ne propunem să devenim lideri de piaţă în Transilvania, iar pentru acest lucru vom continua să investim în cercetare şi în dezvoltarea portofoliului de produse Evoceramic, cel mai performant din piaţă, precum şi în creşterea reţelei de parteneri. De asemenea, vom aborda o strategie comercială care să ne diferenţieze faţă de concurenţă", a declarat Liviu Stoleru, director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Cemacon.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cemacon-isi-consolideaza-afacerile-in-regiunea-de-vest-12414625
12414625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.