Cele mai puternice 100 de femei din business: Veronica Savanciuc - Preşedinte şi CEO { Lowe Group }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 mai 2019 262 afişări

„Poate că mai există domenii unde să poţi activa apelând doar la ceea ce ai acumulat în facultate, dar comunicarea sigur nu se numără între acestea. Aşadar, un debutant în profesie are nevoie de deschidere pentru a învăţa mereu ceva nou, foarte probabil chiar în fiecare zi.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Veronica Savanciuc - Preşedinte şi CEO { Lowe Group }

•   Veronica Savanciuc pornea în 1993, alături de Paul Radu, una dintre primele agenţii de publicitate full-service din România, cunoscută astăzi drept grupul Lowe.

•   Face parte dintre cei câţiva antreprenori care au pus bazele industriei de advertising din România, jucând în ultimii 20 de ani un rol important în formarea şi dezvoltarea industriei locale de comunicare.

•   Veronica Savanciuc este de profesie economist - a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti. Ulterior, a urmat şi cursurile unei şcoli de Master of Business Administration - Asebuss/University of Washington.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.