Cele mai inedite cadouri (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 20 octombrie 2010 79 afişări

Neiman Marcus, una dintre cele mai cunoscute companii de retail fashion din lume, cauta in fiecare an cele mai inedite cadouri pentru editia anuala a catalogului de sarbatori Christmas Book. Anul acesta, valoarea cumulata depaseste 1,5 de milioane de euro.

Anul acesta, printre cele mai inedite cadouri se numara o casa plutitoare, asemanatoare celor care se gasesc pe faimoasele canale din capitala olandeza Amsterdam, cu preturi care variaza in functie de dimensiunie si amplasare intre 100.000 si 500.000 de euro, un Camaro in editie limitata, o bicicleta, dar si o petrecere de zile mari organizata de nume celebre in industria planificarii de evenimente.

Potrivit CNBC, nu sunt neaparat si cele mai scumpe cadouri din lume, desi unul dintre cele aflate pe lista Neiman Marcus valoreaza 1,5 de milioane de dolari (putin peste un milion de dolari), insa sunt cu siguranta cadouri de neuitat pentru persoana care le va primi.

Un cadou care are potentialul de a fi cel mai scump din lume este un ceas semnat Chopard, care are trei diamante in forma de inima - unul roz de 15 carate, unul albastru e 12 carate si unul alb de 11 carate, la care se adauga alte zeci de diamante care cumuleaza 163 de carate. Pretul total ar fi de peste 17 milioane de euro, urmat de cel de 11 milioane de euro, cat costa un inel cu diamant albastru tot din colectia Chopard.

Bijuteriile sunt un cadou clasic, insa pentru cei care vor sa iasa din tipare si au si bugetul potrivit disponibil pentru cumparaturile de Craciun, lista Neiman Marcus s-ar putea dovedi de mare ajutor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
cadouri,
casa,
masina,
bratara,
Neiman Marcus
/actualitate/cele-mai-inedite-cadouri-galerie-foto-7505561
7505561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.