Cele mai detestate caracteristici din cauza cărora se destramă cuplurile

Postat la 28 octombrie 2023 54 afişări

Cele mai detestate caracteristici din cauza cărora se destramă cuplurile

O cercetare internaţională coordonată de Universitatea din Padova a identificat cele mai detestate 6 caracteristici ale partenerului din cauza cărora se destramă cuplurile.

Participanţii au evaluat 49 de calităţi negative ale partenerului, care fuseseră deja identificate de un studiu realizat la Universitatea Western Sydney (Australia).

Cele 6 caracteristici detestate sunt:

1. Igiena insuficientă şi îngrijirea personală precară, care poate provoca, de asemenea, un miros urât al partenerului.

2. Relaţia este întotdeauna în mare pericol dacă partenerul are o anumită formă de dependenţă, cum ar fi consumul de alcool, fumatul sau drogurile.

3. Nici un partener autoritar şi gelos nu este tolerat, mai ales în primele etape ale relaţiei. Iar aceasta este cea mai periculoasă caracteristică pentru durata unei relaţii, alături de neglijenţa personală.

4. Un alt factor care afectează negativ relaţia este indiferenţa: un partener insensibil, dezinteresat, nepăsător şi nesigur. Indiferenţa este considerată a fi cel mai grav defect în relaţiile de lungă durată.

5. Relaţia nu poate dura cu un partener "promiscuu" care a avut - sau, mai rău, ascunde - mai multe relaţii.

6. Nu este iubit nici partenerul pasiv faţă de viaţă. Cel care este lipsit de ambiţie şi cu puţine perspective de viitor nu oferă siguranţă şi fiabilitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cauza,
cupluri,
partener

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.