Ati cumpara un Corvette sau un homar viu de la automat? (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 16 martie 2011 85 afişări

Homari, crabi si momeala vie, oua sau pantofi sunt doar cateva dintre produsele care pot fi gasite mai nou in tonomate din diverse colturi ale lumii.

De regula, un astfel de aparat ofera spre vanzare dulciuri, bauturi racoritoare sau sandwichuri, dar companiile care opereaza retele de automate au inceput sa introduca produse din cei in ce mai neobisnuite.

Exista, spre exemplu, automate unde se gaseste aur de 24 de karate, in orasul american Las Vegas, dar si in anumite tari europene precum Spania sau Italia, un concept care nu este insa foarte nou, oricat de inedita si totodata riscanta pare sa fie vanzarea de aur la un astfel de aparat.

Mai neobisnuite sunt insa automate care vand homari, raci si momeala vie sau cele ale unui fermier irlandez care are in plan sa extinda reteaua astfel incat intreaga sa productie de oua de la cele 5.000 de gaini pe care le detine sa fie vanduta prin astfel de aparate.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca exista in California un automat cu marijuana, iar in Miami unul care vinde masini de lux.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
vanzare,
tonomat,
/actualitate/ati-cumpara-un-corvette-sau-un-homar-viu-de-la-automat-galerie-foto-8067516
8067516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.