Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei mobile îşi deschide astăzi porţile - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 martie 2015 90 afişări

World Mobile Congress, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei mobile, a început astăzi la Barcelona. La World Mobile Congress participă 2.000 de expozanţi şi alţi aproape 10.000 de participanţi.

Printre momentele de interes se numără lansările Samsung S6, Nokia Lumia sau HTC One M9. Ca în fiecare an, numeroase personalităţi vor ţine discursuri şi vor participa la conferinţe, cel mai important nume de anul acesta fiind Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook.

Congresul de la Barcelona este cel mai mare eveniment de profil, fiind organizat de GSMA în parteneriat cu producători recunoscuţi pe plan internaţional.

Producătorii de renume precum Samsung, Huawei şi HTC au "furat" startul, organizând duminică cele mai importante lansări. Samsung a prezentat versiunea a şasea a Galaxy S în două versiuni, S6 şi S6 Edge, cea din urmă fiind diferită prin curbarea ecranului în zona marginilor. HTC a prezentat ultima versiune a modelului One, M9, iar Huawei a lansat Watch, primul prototip pe platforma Android Wear.

În cursul zilei de astăzi, prima zi oficială a congresului, sunt aşteptate zeci de alte lansări din partea unor companii precum Sony, Microsoft sau Google.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-eveniment-dedicat-tehnologiei-mobile-isi-deschide-astazi-portile-galerie-foto-13916258
13916258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.