Cea mai mare franciză din lume face angajări: McDonald`s plănuieşte să angajeze 11.000 de oameni pentru că nu mai face faţă sezonului de vară

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 mai 2018 22247 afişări

Cea mai mare franciză din lume face angajări: McDonald`s plănuieşte să angajeze 11.000 de oameni pentru că nu mai face faţă sezonului de vară

McDonald`s plănuieşte să angajeze 11.000 de persoane în Michigan, SUA, pentru a face faţă sezonului aglomerat de vară, potrivit Crain Detroit Business.

Mai mulţi operatori de restaurante şi francizaţi din Detroit patricipă la târguri de cariere pentru a găsi forţă de muncă printre tineri, a transmis Jason Lee, director executiv al programului de angajări pentru publicaţia americană.

Inevitabilul s-a produs: Uniunea Europeană a început procesul împotriva României. Ce se va întâmpla de acum cu românii

Cum reuşeşte un tânăr să facă 100.000 de dolari pe lună cu un site. Ideea SIMPLĂ pe care oricine o poate pune în practică

Noul paradis al bogaţilor planetei: Oraşul unde orice vis devine realitate, dacă ai suficienţi bani

„Participăm la astfel de evenimente pentru a crea noi oportunităţi pentru tinerii din Detroit”, transmite Phil Saken, purtător de cuvânt al companiei.

Compania a spus că cei 11.000 de oameni vor lucra în cele aproape 550 de restaurante din statul Michigan.

McDonald`s a desfăşurat mai multe campanii digitale de angajare şi a alocat 150 de milioane de dolari pentru următorii cinci ani către iniţiativa pentru acces la educaţie pe care o demarează – Archways to Opportunity.

Programul a acoperit burse şi diferite costuri educaţionale pentru mai mulţi tineri în valoare totală de 21 de milioane de dolari din 2015 până în prezent.

Compania nu a transmis care vor fi salariile, susţinând că diferă în funcţie de restaurant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajari,
michigan,
oameni,
crestere,
franciza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.