Cea mai mare companie low-cost din Europa revine la Bucureşti

Autor: Mirabela Tiron Postat la 18 noiembrie 2013 2920 afişări

Compania aeriană low-cost Ryanair intră pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare aeroport din ţară, cu zboruri spre Dublin din aprilie anul viitor. Compania va opera patru curse săptămânal pe această rută.

Cea mai mare companie low-cost din Europa revine la Bucureşti

"Decizia companiei irlandeze a fost luată după mai multe luni de negocieri cu reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti", potrivit oficialilor aeroportului.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează în prezent 31 de companii aeriene către 65 de destinaţii. Anul acesta, aeroportul a atras o nouă companie, low-cost easyJet, care a intrat pe piaţa locală din 17 octombrie cu zboruri spre Londra. Din 9 decembrie va intra pe Otopeni şi Air Serbia.

În România, Ryanair mai zboară la Constanţa şi Târgu Mureş.

Citiţi mai multe aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-mare-companie-low-cost-din-europa-revine-la-bucuresti-11705085
11705085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.