Cea mai bună veste pentru angajaţi! Dacă lucraţi în acest domeniu, de la 1 iulie scăpaţi de impozitul de salariu

Postat la 23 iunie 2017 14531 afişări

Angajaţii companiilor IT beneficiază de scutirea pe impozitul pe veniturile din salarii şi cele asimilate salariilor, începând cu 1 iulie, conform unui ordin publicat joi, 22 iunie, în Monitorul Oficial.

Cea mai bună veste pentru angajaţi! Dacă lucraţi în acest domeniu, de la 1 iulie scăpaţi de impozitul de salariu

Pentru a beneficia de aceste facilitate fiscale, aceştia trebuie să deţină o diplomă după finalizarea studiilor universitare de lungă durată sau o diploma acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licenţă, eliberată de o instituţie de învăţământ superior acreditată, să ocupe un post dintr-un compartiment specializat de informatică, iar activitatea fiecărui programator scutit de impozitul pe venit să fi generat venituri de cel puţin 10.000 de euro pe an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.