Cea de-a şaptea victimă carbonizată a fost scoasă din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova

Postat la 27 decembrie 2023 106 afişări

Cea de-a şaptea victimă carbonizată a fost scoasă din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova

Cea de-a şaptea victimă carbonizată a fost scoasă, miercuri, din pensiunea "Ferma Dacilor", Prahova, mistuită de un incendiu devastator. Este vorba despre un copil.

Cea de-a şaptea victimă carbonizată este un copil. „A fost extrasă cea de-a şaptea victimă carbonizată (minor). Se continuă acţiunea de căutare”, a informat IGSU. Mai devreme, şase victime au fost găsite carbonizate.

DNA redeschide dosarul de la ISUJ Prahova, care viza autorizaţia de la Ferma Dacilor, conform unor surse judiciare.

Dosarul DNA ar arăta că ISUJ Prahova ar fi dat în 2019 doar avertismente la Ferma Dacilor, în ciuda neregulilor. Dosarul de corupţie de la ISUJ Prahova a fost clasat pe 21 martie 2023 de către Secţia Militară a DNA, condusă la acea vreme de Liviu Lascu, adus pe funcţie de Crin Bologa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prahova,
victima,
ferma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.