Ce spune Ciolacu, despre drone ruseşti căzute în România

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 septembrie 2023 93 afişări

Ce spune Ciolacu, despre drone ruseşti căzute în România

„În acest moment nu se confirmă această informaţie. Eu am informaţiile de la ministrul Apărării. În acest moment nu se confirmă informaţia”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei, Oleg Nikolenko, a agfirmat luni că „în timpul atacului masiv de astăzi al Rusiei în zona portului Izmail, drone ruseşti au căzut şi au explodat pe teritoriul României”.

„Aceasta este încă o confirmare a faptului că teroarea rachetelor ruseşti reprezintă o ameninţare uriaşă nu doar pentru securitatea Ucrainei, ci şi pentru securitatea ţărilor vecine, inclusiv a statelor membre NATO”, a adăugat Nikolenko.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
drone,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.