Ce spune Ciolacu, despre accidentul de pe A7

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 septembrie 2023 119 afişări

Ce spune Ciolacu, despre accidentul de pe A7

Premierul Marcel Ciolacu spune că accidentul de pe şantierul autostrăzii A7 este unul de muncă: „A intrat procuratura. Toată lumea face o anchetă amplă şi aşteptăm raportul foarte clar”.

„Este un accident de muncă. A intrat procuratura. Toată lumea face o anchetă amplă şi aşteptăm raportul foarte clar. Să aşteptăm răspunsul de la autorităţi şi ancheta propriu-zisă. Haideţi să vedem ce s-as întâmplat cu adevărat. Eu aş pleca de la proiectare. De ce s-a proiectat peste magistrala de gaze a Transgaz? (...) Aveau loc şi înlocuiri ale magistralei... Haideţi să aşteptăm ancheta, sunt convins că se va afla adevărul”, spune Marcel Ciolacu.

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, în explozia produsă pe şantierul Autostrăzii A7. Victimele lucrau la construcţia Autostrăzii Moldovei.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că au fost respectate toate avizele pentru lucrările desfăşurate pe şantierul Autostrăzii Moldovei, unde în noaptea de miercuri spre joi a avut loc o explozie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
a7,
accident

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.