Ce spune Alexandru Rafila, despre slăbitul cu Ozempic

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 octombrie 2023 134 afişări

Ce spune Alexandru Rafila, despre slăbitul cu Ozempic

Întotdeauna sunt mode şi acum este moda slăbirii fără efort, spune Alexandru Rafila despre faptul că unele persoane îşi administrează Ozampic, un medicament pentru diabet care se eliberează doar pe bază de reţetă, pentru a slăbi: „Nu cred că este bine. induce modificări metabolice serioase”.

„Nu cred că trebuie să ne referim exclusiv la Ozempic. Sigur, întotdeauna sunt mode şi acum este moda slăbirii fără efort. Nu cred că este bine, din punct de vedere medical, să iei medicamente fără o prescripţie dacă ele se eliberează pe bază de prescripţie, mai ales că discutăm de un medicament injectabil”, spune Alexandru Rafila.

El afirmă că medicamentul Ozempic „induce modificări metabolice serioase”.

„Nu ştiu de unde fac rost. Obligativitatea farmaciilor de a elibera aceste medicamente doar pe bază de prescripţie există, iar încălcarea ei se sancţionează”, încheie ministrul Sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
slăbire,
ozempic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.