Ce se va întâmpla cu maşina lui Elon Musk, Tesla Roadster, trimisă de SpaceX în spaţiu ca să ajungă pe orbita lui Marte | VIDEO

Autor: Alina Mihai Postat la 10 februarie 2018 167 afişări

Vehiculul Tesla Roadster, care i-a aparţinut miliardarului Elon Musk, a fost lansat cu succes în spaţiu la bordul celei mai puternice rachete produse vreodată de oameni, Falcon Heavy. În acest moment, un automobil produs pe Pământ se îndreaptă spre centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter.

Ce se va întâmpla cu maşina lui Elon Musk, Tesla Roadster, trimisă de SpaceX în spaţiu ca să ajungă pe orbita lui Marte | VIDEO

Maşina nu va „pluti” intactă zeci de ani prin spaţiu. În cazul în care ajunge cu succes în apropierea planetei Marte, este posibil ca un calcul greşit de traiectorie să ducă la prăbuşirea ei la suprafaţa Planetei Roşii.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SpaceX,
marte,
spatiu,
tesla,
masina,
orbita,
Elon Musk,
automobil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.