PSD organizează, miercuri, un nou CExN

Postat la 09 februarie 2018 57 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că va convoca CExN al PSD miercurea viitoare pentru evaluarea secretarilor de stat, el arătând că nu se vor face execuţii şi că, dacă vrea, preşedintele executiv Niculae Bădălău poate rămâne preşedinte executiv al formaţiunii.

PSD organizează, miercuri, un nou CExN

Întrebat dacă la CExN se va discuta schimbarea lui Niculae Bădălău (preşedinte executiv) şi a lui Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct) din funcţiile pe care le au în partid, aşa cum au apărut informaţii pe surse, Dragnea a negat.

„Nu. Deci continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte mult timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: <<Domn’e, ne facem de râs?>> Adică nu există aşa ceva”, a spus Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.