Ce se întâmpă când îl atingi pe Putin. Ce a păţit un luptător celebru când a vrut să pună mâna pe preşedintele Rusiei

Postat la 16 iulie 2018 1552 afişări

Ce se întâmpă când îl atingi pe Putin. Ce a păţit un luptător celebru când a vrut să pună mâna pe preşedintele  Rusiei

Luptătorul din cuşcă, Connor McGregor, a fost invitatul lui Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial din Rusia, iar irlandezul a ţinut să se pozeze cu unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii. Cei doi au discutat, au zâmbit, dar McGregor a făcut o greşeală chiar în momentul în care a dorit să imortalizeze apogeul vizitei sale în Rusia. 

 

Franţa a câştigat Campionatul Mondial din Rusia, după 4-2, în 90 de minute împotriva Croaţiei. Personalităţi din politică, dar şi din sport au asistat la ultimul act de la Moscova, printre care Ronaldinho, Kolinda Kitarovic, Emmanuel Macron, Vladimir Putin sau Connor McGregor. Învins de Mayweather în ringul de box, irlandezul îşi continuă cariera în UFC, iar duminică a fost invitatul lui Putin pe Luzhniki pentru marea finală a Campionatului Mondial.

Luptătorul a fost atât de entuziasmat de invitaţia preşedintelui Federaţiei Ruse încât a dorit să-i mulţumească personal, dar şi să facă o poză cu el. Doar că în momentul în care zâmbea la aparat, McGregor i-a pus mâna după gât lui Putin, care nu s-a arătat deranjat. Totuşi, imediat o gardă de corp a lui Putin a reacţionat, i-a făcut semn irlandezului să-şi dea mâna la o parte, iar acesta s-a conformat.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.