Ce s-ar putea întâmpla cu Uniunea Europeană după Brexit. Planul secret a fost dezvăluit. "Va fi un superstat gigant"

Postat la 30 iunie 2016 23568 afişări

Miniştrii de Externe ai Franţei şi Germaniei ar fi dezvăluit, în faţa grupului de la Vişegrad, un plan de a transforma statele UE într-un superstat gigant

Ce s-ar putea întâmpla cu Uniunea Europeană după Brexit. Planul secret a fost dezvăluit. "Va fi un superstat gigant"

Această iniţiativă sugerează intenţia liderilor Franţei şi Germaniei de a profita de pe urma ieşirii Marii Britanii din UE, comentează publicaţia britanică.

În partea introductivă a documentului, cei doi miniştri sunt citaţi afirmând: "Ţările noastre împărtăşesc un destin comun şi un set comun de valori care dau naştere unei uniuni şi mai putrenice între cetăţenii noştri. Prin urmare, vom depune eforturi pentru o uniune politică în Europa şi îi invităm pe ceilalţi europeni să participe la această aventură".

Vedeţi AICI planul SECRET. Transformarea va fi RADICALĂ. Ce gânduri are Merkel pentru Europa

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvaluiri,
gigant
/actualitate/ce-s-ar-putea-intampla-cu-uniunea-europeana-dupa-brexit-planul-secret-a-fost-dezvaluit-va-fi-un-superstat-gigant-15511639
15511639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.