Ce s-a intamplat cu directoarea şcolii unde un copil ar fi fost violat

Autor: Laura Buciu Postat la 05 martie 2024 24 afişări

Ce s-a intamplat cu directoarea şcolii unde un copil ar fi fost violat

Directoarea Şcolii Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil ar fi fost violat de colegi, a demisionat, marţi. Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a fost trimis la unitatea de învăţământ.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că directoarea Şcolii Nicolae Titulescu din Capitală şi-a înregistrat marţi demisia din funcţie.

Urmează ca Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti să numească un director interimar.

Mai mulţi părinţi s-au adunat încă de luni în faţa Şcolii Nicolae Titulescu, din Sectorul 1 al Capitalei, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că un elev din clasele primare a fost violat de două ori în toaletă, de către colegi mai mari.

Băieţelul violat are acum 10 ani, iar la prima agresiune ar fi avut doar 8 ani.

Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti nu au fi fost informate despre niciuna dintre cele două situaţii.

Ministrul Ligia Deca a trimis marţi dimineaţă Corpul de Control al Ministerului Educaţiei la Şcoala Nicolae Titulescu din Capitală, dar şi la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Ea a spus că a aflat despre caz din presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
şcoală,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.