Ce pachete primesc deţinuţii: droguri ascunse în vasul cu untură şi cârnaţi, mobile pitite în conservele de şuncă

Postat la 11 august 2010 37 afişări

În perioada 8 - 9 august, în mai multe penitenciare, s-a efectuat un control specific în urma căruia au fost descoperite mai multe obiecte interzise. Imaginaţia deţinuţilor dar mai ales a rudelor care le aduc pachetele este debordantă: droguri ascunse în recipientul cu cârnaţi şi untură, şapte telefoane mobile ascunse în două conserve de şuncă etc.

Un condamnat pentru tâlhărie din Penitenciarul Baia Mare a primit pe 8 august o vizită. La controlul efectuat asupra pachetului, într-un recipient de plastic în care se aflau untură şi cârnaţi, s-au descoperit 10 folii ce conţineau pastile de Danabol, 4 fiole de Sustanol şi 4 fiole de Nandrolonă. La Penitenciarul Giurgiu, în data de 8 august, în jurul orei 03:30, o persoană necunoscută s-a apropiat de gardul unităţii şi a aruncat două pachete ce conţineau 6 telefoane mobile şi un încărcător, în care erau disimulate două punguţe de plastic cu diametrul de aproximativ 2 cm, lipite la un capăt prin ardere, ce conţineau mai multe pastile şi o substanţă de culoare maronie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
detinuti,
control,
penitenciare,
droguri
/actualitate/ce-pachete-primesc-detinutii-droguri-ascunse-in-vasul-cu-untura-si-carnati-mobile-pitite-in-conservele-de-sunca-6840188
6840188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.